My saved items
previous | next

Sophialaan 43 * Amsterdam, Vondelpark

Rental price excluding VAT € 15.000 per month

Save property

Description

TURN-KEY STATIG GEHEEL ZELFSTANDIG KANTOORPAND GELEGEN OP EEN TOPLOCATIE NABIJ HET VONDELPARK.

Zeer fraai gerenoveerde en representatieve turn-key kantoorruimtes van in totaal ca. 353 m² VVO 435 m² BVO verdeeld over 4 verdiepingen van een statig pand uit 1911 met achtertuin en dakterras.

Ligging:
Deze toplocatie in het chique Willemspark op loopafstand van het Vondelpark, behoeft nauwelijks verdere aanduiding. De representatieve locatie bevindt zich tevens nabij de Zuid-As en via een goede verbinding naar de uitvalswegen en de ringweg rondom Amsterdam is bijvoorbeeld Schiphol 15 autominuten verwijderd. Tevens zijn de openbaarvervoerverbindingen uitstekend te noemen.
Parkeren kan voor de deur d.m.v. betaald parkeren of met vergunning.

Indeling:
Statige entree met marmeren vestibule en hal. Trap naar het souterrain met een royale kantoorruimte gelegen aan de voorzijde welk 2 – 4 vaste werkplekken faciliteert. Aangrenzend aan de ruime tuin op het zuiden is gelegen een zeer representatieve vergaderruimte incl. wand met TV en presentatiefunctionaliteiten, kookeiland en bijkeuken incl. koelkast en vaatwasser. Deze vergaderruimte is tevens geschikt voor het faciliteren van ca. 6 flexwerkplekken of 4 vaste werkplekken.

Marmeren trap vanaf de entree naar de bel-etage. Hier bevinden zich twee royale kantoorkamers en-suite met luxe parket vloer gelegd in Hongaarse punt. Beide statige ruimtes zijn voorzien van originele open haarden. De voor- en achterkamer en-suite zijn thans gescheiden door een transparante glaswand. Hierdoor is de bel-etage te gebruiken als een open ruimte of als twee separate kantoorkamers welke in totaal voor ca. 5 – 7 vaste werkplekken faciliteren. Middels openslaande deuren geeft de achterkamer tevens toegang tot een zijkamer met een vast bureau, een administratiekast, een garderobe en een kleine pantry voorzien van koelkast. Ook is via de achterkamer het balkon van ca. 4 x 1,75m te bereiken. Op de gang van de bel-etage is gelegen het luxe marmeren toilet en de imposante interne doorlopende trap naar de bovenste verdiepingen.

Evenals de bel-etage bevat de eerste verdieping twee statige ruimtes, zijnde een voor- en achterkamer en-suite thans gescheiden door een transparante glaswand welke in totaal ruimte biedt voor ca. 6 – 8 vaste werkplekken. Middels openslaande deuren geeft de achterkamer toegang tot een inpandig balkon van ca. 4 x 2,25m. Aan de voorkamer grenst een zijkamer die te bereiken is via twee schuifdeuren. Ook aan de tuinzijde van de verdieping is een ruime werkkamer gelegen. De etage heeft een eigen pantry incl. koelkast en een marmeren toilet.

Tweede verdieping te bereiken via de elegante trap. Overloop met marmeren toilet en toegang tot moderne pantry incl. koelkast en vaatwasser. Twee zeer royale kantoorkamers en-suite waarvan de voorkamer is gesitueerd over de gehele breedte van het pand. De statige achterkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot het riante balkon. Deze verdieping faciliteert voor minimaal 6 – 10 vaste werkplekken.

Riant dakterras van ca. 51 m² voorzien van buitenkeuken.

Gezamenlijk faciliteert dit statige herenhuis ca. 23 – 33 vaste werkplekken verdeeld over 4 royale verdiepingen met veel natuurlijk licht. Elke verdieping beschikt over een buitenruimte, toilet en pantry en is zeer hoogwaardig afgewerkt. Vanaf de bel-etage is het gehele pand voorzien van een luxe parket vloer gelegd in Hongaarse punt.

Bijzonderheden:
- Zeer representatieve luxe kantoorruimtes in statig herenhuis.
- Achtertuin van ca. 41 m².
- Riant dakterras van ca. 51 m².
- Oppervlakte gehele pand ca. 353 m² VVO.
- Oppervlakte gehele pand ca. 435 m² BVO.
- Huurprijs : € 15.000,-- p/m excl. BTW.
- Waarborgsom/bankgarantie ad. 3 maanden huur.
- Huurtermijn: in overleg.
- Looptijd huurcontract bij voorkeur 1+1 jaar of 2+1 jaar.
- Gunning eigenaar voorbehouden.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
353 m²
In units from
353 m²
Lot
87 m²

Layout

Amount of floors
4
Facilities
Windows that can be opened, Toilet, Pantry, Verwarming
View all features

All photos

Share this property